Registreren

Velden met een ( * ) zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Naam:



Tussenvoegsel:



Achternaam:



Postcode:

Voorbeeld: ( 1234AB )



Adres:

Voorbeeld: ( Perenlaan 12 )



Woonplaats:



Telnummer:



Mobielnummer:



Land:

Account gegevens

Geslacht: ( * )

: man
: vrouw

Leeftijd: ( * )



Ik luister: ( * )



Muzikale voorkeur: ( * )



E-mail adres: ( * )

Tevens uw gebruikersnaam



Wachtwoord: ( * )



Herhaal wachtwoord: ( * )




Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden ( * )



Meld mij aan voor de nieuwsbrief ( * )



Registratiepagina van Live Radio.

U wilt zich registreren op Live Radio. Daarvoor moeten alle velden aan de rechterzijde van het registratieformulier worden ingevuld.

 

Wat kunt u doen op Live Radio als u ingelogd bent?

U krijgt toegang tot alle pagina's van Live Radio. Hierdoor kunt u gebruik maken van onze Webmaster Wigets. Ook hebt u toegang tot alle radiozenders die Live Radio heeft opgenomen in haar database. U krijgt na inloggen uw persoonlijke favorietenpagina. Hieraan kunt u al uw favoriete internetstations toevoegen. Hierdoor hoeft u niet steeds te zoeken naar de radiozenders die u het meest leuk vindt.

 

U hebt zojuist geregistreerd maar kunt niet inloggen?

 Wij adviseren u dan te kijken of u de registratiebevestiginge-e-mail hebt ontvangen. Deze e-mail wordt naar het e-mailadres gestuurd waarmee u zich hebt geregistreerd. Het kan gebeuren dat bij e-maildiensten, zoals Gmail, Hotmail, Live mail, de registratie-e-mail van Live Radio in een spambox beland. Kunt u de registratie-e-mail niet terug vinden in uw e-mailboxen, stuur dan een e-mail via ons contactformulier. Wij kijken dan de registratie na en zorgen dat u zo snel mogelijk toegang krijgt op Live Radio.

U moet akkoord gaan met onze voorwaarden en toestemming geven voor het versturen van onze nieuwsbrief aan u.  Als u deze velden niet akkoord geeft dan wordt het registratieprocces niet voltooid. Zoals u in onze algemene voorwaarden lezen kunt gebruiken wij de door u ingevoerde gegevens voor internonderzoek. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht. Wel word de door u ingevulde informatie gebruikt om derden te informeren. 

Wij wensen u veel luister plezier op Live Radio.

 

REALTONES

MP3 DOWNLOAD